زیبا تر بخندید
ایمپلنت
طراحی لبخند
نگهداری از لامینیت ها
پروتز متحرک
پروتز ثابت

ساعت های كار مطب و نشانی


روكش سراميكی يك جلسه ای

اگر تجربه ساخت روكش براي دندان خود را داشته باشيد، مي دانيد كه اين كار نيازمند چندين جلسه مراجعه به دندانپزشك و ممكن است چند هفته به طول بيانجامد که ممكن است وقت و زمان زيادي از شما بگيرد. همچنين ممكن است شما از دسته بيماراني باشيد كه قالب گيري برايتان غيرقابل تحمل باشد. روی عنوان کلیک کنید.

پرسلن لامینیت ونیر چیست؟

لامینیت های سرامیکی، پوشش های نازکی هستند که بر روی سطوح نمایان دندانها چسبانده می شوند. لطفا برای مطالعه بقیه مطلب روی عنوان کلیک کنید.

ایمپلنت

آنچه که باید در مورد ایمپلنتهای دندانی بدانیم:

1- ايمپلنت چيست؟

ایمپلنت دندانی قطعه ای از فلز تیتانیوم است كه در استخوان فک کاشته میشود تا جایگزین دندانهاي از دست رفته شود. ایمپلنتها از ماده ای ساخته ميشوند که با بدن انسان سازگاری دارد، تولید مواد سمی نميکند، ایجاد حساسیت نميکند و مشکلی برای سلامتی بدن پیش نمی آورد. جنس ایمپلنت معمولاً از فلز و یا سرامیک با ساختار مشابه استخوان است که با بافت های بدن سازگار است. در حال حاضر ایمپلنتها بیشتر از فلز تیتانیوم ساخته میشوند.

ایمپلنت دندان از دو قسمت اصلی ساخته شده است، یکی قسمتی پیچ مانندی است که با جراحي در داخل فک قرار میگیرد و قسمت ديگر، تاج است که بر روی قسمت اول سوار میشود.

2- چه کسانی کاندید درمان با ایمپلنت هستند ؟

افرادی که به هر علتی دندان ازدست داده باشند کاندید ایمپلنت هستند.ایمپلنت جهت جایگزینی يك دندان تا بازسازی همه دندانها به كار برده ميشود.
در مورد بیمارانی که دندانهاي زیاد یا همه دندانها را از دست داده باشند با قرار دادن چند ایمپلنت در فک آنها می توان تمام دندانهاي از دست رفته را بازسازي كرد. در مورد بیماران کاملأ بی دندان می توان با قرار دادن حداقل دوایمپلنت در فک پايين، پروتزی متحرک ولی محکم و بدون لغزش و لقی در اختیار بیمار قرار داد.

3- ايمپلنت دنداني چه مزيتي بر ديگر روشهاي درماني دارد؟

در مراحل ساخت بسياري از پروتزهاي دنداني ممكن است نياز به تراش از دندانهاي مجاور باشد. یکی از مزایای ایمپلنت این است که نیازی به تراشيدن دندانهاي مجاور براي روكش کشیدن بر روي آنها ندارد و در نتیجه هیچگونه آسیبی به سایر دندانها وارد نمیشود.

ایمپلنت به عنوان بهترین راه حل برای جایگزینی دندانهاي از دست رفته شناخته شده است، چرا که ظاهری کاملاً طبیعی دارد و بیمار هنگام صحبت کردن و غذا خوردن کاملاً احساس راحتی میکند.

اگر برای دندانهاي مصنوعی فرد گیر کافی در دهان وجود نداشته باشد؛ مثلا در مواردی که فك بيمار بسيار تحليل رفته و صاف شده باشد، می توان از ایمپلنت جهت ثابت نگهداشتن دندان مصنوعی استفاده کرد.

این روش درمانی نه تنها عملکرد از دست رفته دندانها را به فرد باز میگرداند، بلکه زیبایی، تکلم و اعتماد به نفس شخص را بازسازي ميكند.

4-میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی چقدر است ؟

امروزه بطور متوسط بیش از 95درصد موفقیت در درمان باایمپلنتهای دندانی وجود دارد ولی درصد واقعي میزان موفقیت درایمپلنتهای دندانی به موارد زیر بستگی دارد :
الف) بیمار: بیمار باید از سلامت كامل برخوردار باشد، بیماریهاي ضعیف کننده سیستم ایمنی بدن نداشته باشد. اخیرا مشکل شدید قلیی (جراحی قلب یا انفارکتوس ) نداشته باشد. دیابت کنترل نشده ورادیوتراپی وبیماری لثه و دهان نداشته باشد. همچنین استعمال سیگار و مشروبات الکلی از عوامل محدود کننده عملایمپلنتمی باشد.
ب) دندانپزشک: دندانپزشکی که ایمپلنت را انجام می دهد باید دوره های لازم ایمپلنترا دیده باشد و تخصص و تجربه کافی در انجام ایمپلنت داشته باشد، همچنین تمام شرایط بیمار از نظر سلامت بدن و فاکتورهای مهم داخل دهانی را ارزیابی کند و با رعایت اصول کنترل عفونت مبادرت به انجام عمل ایمپلنت نماید.
ج) ایمپلنت: فاکتور مهم دیگر در مورد میزان موفقیت ایمپلنت مخصوصا در دراز مدت خود ایمپلنت می باشد. امروزه شرکتهای سازنده ایمپلنت بسیار زیاد و متنوع هستند. قیمت ها ی ایمپلنت بسیار متنوع است و هر کدام از کمپانی های سازنده روی نکاتی تاکید دارند که در ساخت ایمپلنت از آن بهره جسته اند. دندانپزشک با توجه به بودجه بیمار و مسائل تکنیکی و مزیت های ایمپلنت در محدوده قیمت مورد نظر، مبادرت به انتخاب یک سیستم می کند .
د) مراقبتهای بعدی: بیمار نقش بسیار مهمی در طول عمرایمپلنت و موفقیت دراز مدت آن دارد. عدم استعمال دخانیات و مشروبات الکلی و رعایت بهداشت دهان و دندانها و لثه، مراجعات منظم به دندانپزشک و اطمینان از سلامت لثه و عدم وجود جرم دندانی و پوسیدگی در دندان های دیگر همه و همه موفقیت دراز مدت ایمپلنت را افزایش میدهند.

5- کاشت ایمپلنتهای دندانی به چه صورت است ؟
کاشت ایمپلنت در مطب دندانپزشکی و با بی حسی موضعی انجام میگیرد. برای کاهش احتما ل درد و عفونت ممکن است دندانپزشک داروهائی تجویز کند که قبل و بعد از کاشت ایمپلنت مورد استفاده قرار گیرد. طول مدت جراحی معمولا از نیم ساعت تا دو ساعت می باشد و بسته به تعداد ایمپلنت ها و شرایط فکی بیمار تغییر میکند. پس از کاشت ایمپلنت تاقرار دادن پروتز روی آن زمانی حدود 6هفته تا 3ماه موردنیازاست، تا کاملا ایمپلنت ها در شرایط به دور از تکان و لرزش به استخوان فک بیمار جوش بخورند وایمپلنت در جای خود کاملا محکم شود. سپس دندانپزشک مبادرت به قرار دادن پروتز روی ایمپلنت می کند.
7- عوارض جراحی ایمپلنت چیست؟
پس از جراحی ایمپلنت بسته به مدت زمان کیفیت استخوان و واکنش های بافتی بیمار،مقداری درد و تورم در ناحیه جراحی ایمپلنت قابل پیش بینی است که در صورت لزوم دندانپزشک قبل و بعد از عمل کاشت ایمپلنت با تجویز دارو آنرا به حداقل میرساند.
8- چرا هزینه انجام ایمپلنت بالا است ؟
دستمزد انجام ایمپلنت در بسیاری موارد با انجام درمان هاي سنتی تفاوت چندانی ندارد. فاکتورهای تعیین کننده، هزینه خود ایمپلنت و اجزاي مربوطه، هزینه مواد مصرفی و هزینه لابراتواری می باشد، که البته بهتر است قبل از انجام عمل ایمپلنت بطور شفاف هزینه مربوط به ایمپلنت مورد توافق قرار گیرد.


آدرس مطب : خيابان توحيد مياني چهارراه مهرداد جنب داروخانه دي داخل كوچه مجتمع زيتون طبقه اول شماره ٣
تلفن : 36267176 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :